Online Asszisztens

A hatékony és költségtakarékos megoldás kis és középvállalkozásoknak

Nem érdekelnek a részletek

Megnézem a részleteket

A CsakNet Média
ONLINE ASSZISZTENS szolgáltatása

Megoldás az elfoglalt cégvezetőknek és a most induló vállalkozásoknak, akik nem engedhetik meg maguknak egy főállású titkárnő, asszisztens alkalmazását, vagy nem tudnák 8 órában feladattal ellátni és feleslegesen nem akarnak béreket, járulékokat fizetni.

Te is ilyen vállalkozó, cégvezető vagy?

Az ONLINE ASSZISZTENS  szolgáltatásunkban nem is kell!
Csak azért és annyit fizetsz, amiben megállapodtunk, amilyen feladatokat elvégzünk.

Miben segít az ONLINE ASSZISZTENS?

Kik állnak az
ONLINE ASSZISZTENS mögött
akik segítenek sikerre vinni a vállalkozásod

Zsuzsi

Zsuzsi

CsakNet Média alapító, tulajdonos. 

Én figyelek mindenre amire csak kell a CsakNet Médiában. Elsősorban a kommunikációért, az írásos tartalmakért vállalom felelősséget. Kiemelkedő részt vállalok az érdeklődők előtti megjelenésben és a kreatív elmélkedésben.

Már több mint 2 éve, 2018 óta vezetem egy Zrt ügyfélkapcsolati részét.

A célom, hogy amivel itt a weboldalunkon találkozol, és amit a vállalkozásodban elkészítünk az mindenki számára azonnal érthető, könnyen emészthető legyen. 

Továbbá célom még, hogy azok az ügyfelek, legyenek akár vásárlók, akár csak érdeklődők, maximális kiszolgálásban részesüljenek.

Zoli

Zoli

CsakNet Média alapító, tulajdonos.

Én vagyok a felelős a kivitelezésért, a weboldalak elkészítéséért, karbantartásáért, automata rendszerek kiépítéséért, táblázatok kezeléséért. Már 2014 óta készítünk weboldalakat, webáruházakat és vágunk videókat.

2018 óta kezelem egy Zrt weboldalait, újra építettem, folyamatosan karbantartjuk az elvárásaiknak megfelelően. Könyvelésre előkészítjük a szükséges anyagokat, táblázatban kezeljük ezeket.

Célom elégedett ügyfelek, úgy a mi részünkről, akik minket bíznak meg feladatokkal, valamint az általunk kezelt vállalkozások részéről.

Mennyibe kerül az ONLINE ASSZISZTENS
szolgáltatása?

Természetesen konkrét összeget nem lehet megállapítani, mert minden vállalkozás, minden cég más elvárásokkal kéri a szolgáltatást, ezért kérlek itt lejjebb töltsd ki és küld el az ajánlatkérőt. Garantáltan 24 órán belül válaszolunk.

Az Online Asszisztens szolgáltatásaiért havi átalány díjat állapítunk meg.

A titoktartás nálunk alap.
Semmilyen adatot nem adunk tovább, nem szolgáltatunk ki a vállalkozásodról, erre a kettőnk közötti szerződésben külön kitérünk.

Kérlek add meg a kért adatokat, hogy korrekt árajánlatot tudjunk küldeni az
Online Asszisztens szolgáltatásunkra